Споделянето на фантазии може да бъде здравословно и приятно изживяване за всяка връзка. Да бъдете отворени към партньора

...
Споделянето на фантазии може да бъде здравословно и приятно изживяване за всяка връзка. Да бъдете отворени към партньора
Коментари Харесай

Как да говорите за с*ксуалните си фантазии

Споделянето на фантазии може да бъде здравословно и приятно изживяване за всяка връзка. Да бъдете отворени към колегата си по отношение на това, което ви вълнува в спалнята, може да усъвършенства и направи връзката сред вас по-силна. Култивирането на мечти в една връзка основава повече доверие и интимност и повече храброст да говорите за неща, които другояче биха ви смутили. За страдание повечето двойки не приказват за интимните си стремежи, което не е безусловно неприятно.

Но въпреки всичко това несподеляне може да докара до редица несъответствия във връзката ви и постоянно един от двамата сътрудници може да остане неразбираем. Но по какъв начин да предразположите вашия обичан да приказва повече за това, което му харесва в спалнята? Нека разберем:

Не споделяйте предходен опит

Повярвайте ни, той не желае да знае какви са били прекарванията ви с различен мъж в спалнята. Това би бил истински убиец на настроението. Освен в случай че не бъдете помолени, пробвайте се да избягвате всичко, което може да задържи връзката ви в застой. Добре е да подхвърляте някои препоръки тук и там. Нека всичко се случва последователно!

Точното време

Опитайте се да намерите подходящо време, с цел да говорите с половинката си по отношение на включването на интимни намеци и любовна игра. Най-добре е да го споменете, когато двамата сте в леглото, разгорещили сте се или даже когато си взимате душ.

 2383854

Превърнете го в игра

Ако се чувствате неловко да изтърсите: " Искаш ли да приказваме за пикантни неща? ", което по този начин или другояче би било неловко, пробвайте това " Предпочиташ ли/Би ли ти харесало да...? ". Това ще го накара да се отвори към нови неща. Ако сътрудникът ви предложи нещо, което въобще не ви харесва или не можете да извършите, добре е да изразите мнението си. Не е належащо да се пробвате да бъдете супергерой в спалнята. 

Градивната рецензия може да помогне

Ако ви каже, че не е удовлетворен от това, което вършиме в спалнята, приемете критиките му. Той не се пробва да нарани възприятията ви, а се пробват да създадат нещата по-добри и за двама ви. Вместо да се ядосвате помислете какво да измененията за всеобщото богатство.

Говорете мръсотии между тях

Говоренето на мръсни думи един на различен в разгара на момента освобождава задръжките и разрешава на двамата да се откриете интимно. Изследвайте опцията да сбъднете взаимно фантазиите си и да отприщите изгарящото предпочитание един към различен.

 2383853

Отворете мозъка си

Ако желаете да изведете връзката си на идващото равнище, би трябвало да го постигнете по някакъв метод. Проявяването на благоразумие няма да ви приближи до задачите ви. Здравословно и освобождаващо е да действате съгласно същинските си стремежи. Не единствено ще ви накара да се почувствате още по-желани, само че и ще усили щастието ви в съюза.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР